Varför ska jag vara kvar i Vision som pensionärsmedlem?

Det finns många fördelar med att vara kvar som pensionärsmedlem i Vision när du slutat arbeta. Om du har försäkringar hos Skandia eller Folksam via Vision behåller du dem om du är kvar som medlem. Väljer du istället att avsluta ditt medlemskap avslutas även dina försäkringar hos Skandia och Folksam. Läs mer om villkoren för Skandias seniorförsäkringar.

Som pensionärsmedlem kan du också välja att vara med i en lokal pensionärssektion. Verksamheten i sektionen beror på medlemmarnas intressen och initiativ. Man kan ordna studiecirklar, föreläsningar, utflykter, resor och besök på muséer och utställningar. Klicka här för en förteckning över sektionerna.

Så länge du är kvar som medlem i Vision får du Tidningen Vision och kan fortsätta utnyttja alla andra rabatter och förmåner som Vision erbjuder dig som medlem. Läs mer om det här.

Medlemsavgiften för att vara kvar i Vision som pensionärsmedlem är 100 kronor per år plus eventuell sektionsavgift. Om du väljer att avsluta ditt medlemskap kan du inte bli medlem som pensionär vid ett senare tillfälle.

Logga in på Mina sidor och skicka ett meddelande till oss om du vill bli pensionärsmedlem i Vision, eller kontakta Medlemsenheten så hjälper vi dig. Du når oss på 0771 44 00 00, knappval 3.
Vision Medlemsenheten (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.