Kan jag pausa mitt medlemskap?

Du kan inte pausa ditt medlemskap i Vision.

Om du har en lägre inkomst för att du till exempel är föräldraledig, tjänstledig eller sjukskriven kan din medlemsavgift däremot bli lägre. Din medlemsavgift till Vision baseras på din inkomst. Meddela oss alltid ifall din inkomst förändras. Du kan enkelt ändra dina uppgifter på Mina sidor.

Här kan du läsa mer om vad din medlemsavgift blir, beroende på din inkomst.

De flesta väljer att vara kvar som medlemmar i Vision även om man planerar att till exempel vara föräldraledig under en längre period. Det beror bland annat på att man behöver varit medlem i Vision i ett år för att kunna nyttja vår inkomstförsäkring. Om du avslutar ditt medlemskap och går med igen efter några månader börjar en ny karenstid att gälla.

Om du studerar på heltid kan du bli studentmedlem i Vision. Det kostar bara 100 kronor för hela din studietid. Läs mer vad det innebär att vara studentmedlem här. 

Om du har fått beslut om sjukersättning kan du välja att antingen bli pensionärsmedlem eller betala vår lägsta månadsavgift. Läs mer om det här: ​Kan jag få lägre avgift om jag har sjukersättning?​​​
Vision Medlemsenheten (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.