Hur ansöker jag om medlemskap i Vision?

Vad roligt att du vill gå med i Vision!

Du ansöker enkelt om medlemskap i Vision på vision.se. Fyll i dina kontakt- och anställningsuppgifter. Du får en bekräftelse från oss när din ansökan har blivit godkänd. Det kan ta ett par dagar innan bekräftelsen skickas till dig.

Du kan också ringa oss så hjälper vi dig att registreras som medlem. Du når oss på 0771 44 00 00, knappval 1. Vi har öppet alla vardagar 8-20. Eller sms:a "Vision" till 71 501 så ringer vi upp dig.

Bra att veta innan du blir medlem: 
  • A-kassan är en egen organisation och du ansöker om medlemskap i a-kassan separat. Här kan du bli medlem i A-kassan Vision.
  • Är du idag medlem i Unionen eller ST kan Vision hjälpa dig att avsluta ditt medlemskap i ditt tidigare förbund. Detta göra du i sista steget i din medlemsansökan.
  • Är du under 18 år behöver du din målsmans underskrift för att kunna bli medlem. Fyll i en medlemsansökan som vanligt så kommer vi kontakta dig innan ansökan godkänns.
  • Har du ett samordningsnummer behöver du ringa oss för att vi ska kunna registrera dig som medlem. Ring 0771 44 00 00 och välj knappval 3.
  • Är du idag arbetssökande och vill bli medlem: fyll i "Arbetslös" i fältet för arbetsgivare i din ansökan och den ersättning du får från a-kassan innan skatt under löneuppgifter. För att kunna bli medlem som arbetssökande behöver du söka jobb inom Visions verksamhetsområde.
Behöver du hjälp att fylla i din ansökan? Sms:a "Vision" till 71 501 så ringer vi upp och hjälper dig.
Vision Medlemsenheten (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.